Fritid-jakt-butik.se 
Produkter Webbutiken Nyheter Länkar Oss/Kontakt
 

 

Vi har ett stort utbud av Bowieknivar. Utbudet växer också ständigt. En del av våra bowie knivar ser ni nedan. För att gå till bowieknivarna direkt i webbutiken klicka här.
   

Kraftfull och mycket vacker Bowie kniv av utmärkt kvalité till ett fantastiskt förmånligt pris! Kniven är tillverkad av välkända knivtillverkaren Herbertz.

Blad & skaft
Klingan är tillverkad av slitstark AISI 420 rostfritt stål. Handtaget är av vacker äkta naturträ och mycket greppvänligt. Parerstängerna som skyddar händerna är av rostfritt starkt stål.

En slitstark och vacker läderslida medföljer kniven.

Tekniska data för bowie kniven
Vikt 363 g
Handtag 12.1 cm
Klingans längd 15.3 cm
Totall längd 27.4 cm

   

The Alamo Jim Bowie kniv

1960 års film, The Alamo, med John Wayne och Richard Widmark, är den legendariska sanna historien om en liten grupp soldater, däribland Davy Crockett och Jim Bowie, som offrade sina liv i hård kamp mot en massiv armé för att förhindra en tyrann från krossa den nya republiken Texas.

Vi erbjuder nu en fantastiskt vacker replika av denna Bowie kniv, en exakt reproduktion av kniven som bärs av Richard Widmark som den legendariske Jim Bowie i filmen!

Läs mer här.

   

Bowie Master Ranger

Kraftfull och läcker Bowie kniv, modellen heter Master Ranger. Kniven är extremt kraftig och mäktig, klingan är hela 30,5 cm lång!

Blad och skaft
Klingan är tillverkad av 440A super slitstarkt rostfritt stål. Klingan har sågtänder på baksidan. Handtaget är av vackert mörkbrunt naturträ och mycket greppvänligt. Parerstängerna som effektivt skyddar händerna är av mässing.

Läderslida medföljer
En slitstark och vacker läderslida medföljer kniven.

Tekniska data:
Handtag 12,5cm
Klinga 30,5 cm
Vikt 827gram

   

Winchester Bowiekniv

En mycket vacker Bowie kniv från legendariska vapen och kniv tillverkaren Winchester i USA.

Den mäktiga Bowie klingan är av rostfritt högklassigt AISI 420 stål. Parerblad av mässing ser till att effektivt skydda dina fingrar. Skaftet är av vackert Pakaholz trä med mässings bultar.

Till Bowie kniven medföljer en Nylonslida av hög kvalitè för att bära kniven säkert i.

Tekniska data
Vikt 504 g
Handtag 13,5 cm
Klingan 22,0 cm
Totallängd 35,5 cm


   

Puma Tec Bowiekniv

En vacker kniv från Puma TEC. Ett tyskt kvalitéts märket Puma (grundat år 1769). Kniven är handtillverkad under strikt kvalitéts kontroll vilket ger knivar av högsta möjliga kvalitét.

Skaftet på kniven är av sandfärgad holtz trä och ger toppen grepp. Fingerskydd som hindrar att fingrarna glider ner på bladet finns också.

En slitstark och vacker läderslida medföljer kniven.

Tekniska data
Vikt 237 g
Handtag 11,5 cm
Klingans längd 12,5 cm
Total längd 24 cm

Till första sidan. Klicka här.
© 2007 - 2015 fritid-jakt-butik.se • ProdukterWebbutiken NyheterLänkarOss/kontakt