1 Fritid-jakt-butik.se
Produkter Webbutiken Nyheter Länkar Oss/Kontakt
 

 

Vi har läckra och prisvärda fällknivar i olika modeller. För att se hela utbudet besök Webbutiken direkt, klicka här.
   
Fällkniv - Enhandskniv av hög kvalité i en läcker design, tillverkad av tyska Herbertz.

Klingan är en brunnerad tantoklinga av rostfritt stål med stålkvalitè AISI 420-stål. Bladet är rakblads vasst. Skaftet är svart, greppvänligt och av lättmetall.

Kniven fälls enkelt och snabbt ut med tummen och låser sig automatiskt när bladet är fullt utvecklat. Upphävs för ihopfällning med ett enkelt tryck på en fjäder.

Tekniska data
Vikt 121 g
Handtaget 13,0 cm
Klingan 8,5 cm
Total längd 21,5 cm
Clip för fäste i bältet

   
Camouflage fällkniv
Kniven är i en tuff camouflage modell och gjord av slitstarkt rostfritt 420 stål. Bladet är rakblads vasst. Kniven fälls enkelt ut och låser sig sedan när bladet är fullt utvecklat. Upphävs för ihopfällning med ett enkelt tryck på en fjäder. Kniven har ett metallklipp som gör det enkelt att fästa den i byxor, bälten mm.
   
Fällkniv - extra låg vikt
Fällkniv av mycket hög kvalité. Kniven är gjord av slitstark extra lätt metall. Detta ger kniven en mycket låg vikt som gör den enkel att bära. Skaftet är i sandfärg. Bladet är rakblads vasst med en del av bladet sågtandat för att ge bästa skäregenskaper.
   

Trooper
Greppvänlig fällkniv av mycket hög kvalité, tillverkad i Tyskland. Knivens blad är gjord av rostfri metall. Bladet är rakblads vasst. Skaftet har inslag av mässing och är extremt greppsäkert.

   
Gerbers fällkniv Kiowa har en super läcker design och är en toppen jakt & militärkniv. Perfekt fällkniv.

Klinga och skaft
Knivens klinga är ett japanskt tantoblad av rostfritt 440C kirurgstål. Bladet fälls enkelt och mycket snabbt ut med ett enhandsgrepp med tummen och låser sig automatiskt i utfällt läge. Ett ergonomiskt och mycket greppvänligt handtag ger ett säkert grepp för handen.

Teknisk data
Clips för fäste i bälte mm.
Bladlängd 7,80 cm,
Totallängd 18,8 cm,
Vikt endast 99 gram.

   

Svart fällkniv
Fällkniv av mycket hög kvalité. Kniven är gjord av slitstarkt 420 stål. Klingan är mycket vass och svart oxiderad. handtaget är greppvänligt och gjort av aluminium.


Kniven fälls enkelt ut och låser sig sedan när bladet är fullt utvecklat. Upphävs för ihopfällning med ett enkelt tryck på en fjäder. Kniven har ett metallklipp som gör det enkelt att fästa den i byxor, bälten mm.


 

Till första sidan. Klicka här.

© 2007-2015 fritid-jakt-butik.se • ProdukterWebbutiken NyheterLänkarOss/kontakt