Fritid-jakt-butik.se 
Produkter Webbutiken Nyheter Länkar Oss/Kontakt
 

 

:
Herbertz - tyskt kvalitéts märket grundat redan på 1800 talet. Herbertz är Europas största tillverkare av kvivar och är kända över hela världen för sin höga kvalitè.
LÄNK TILL ÖVERLEVNADSKNIVAR I WEBBUTIKEN, Klicka här!
   
   

Silverfärgad överlevnadskniv - "Rambo"

Herbertz tillverkad överlevnadskniv av mycket bra kvalité till ett fördelaktigt pris. Modellen är känd från "Rambo filmerna".

Kniven har en 22 cm lång klinga av rostfritt stål och är mycket vass. Baksidan av bladet har sågtand för att skära och såga med. Skaftet är av rostfri metall och innehåller kompass samt fiskeutrustning, tändstickor mm.

Kniven levereras med läderhölster för att enkelt kunna bära kniven. Hölstret kan fästas runt benet för ytterligare komfort.

 
   
Svart överlevnadskniv - "Rambo"

Herbertz tillverkad överlevnadskniv av bra kvalité till ett mycket fördelaktigt pris. Modellen är känd från "Rambo filmerna".

Kniven har en 18 cm lång klinga av rostfri stål och är mycket vass. Skaftet är svart och av hårdplast. Detta innehåller kompass samt fiskeutrustning, tändstickor mm.

Kniven levereras med hölster för att enkelt kunna bära kniven. Hölstret kan fästas runt benet för ytterligare komfort.


   

Strids och Överlevnads kniv - bajonett modell

Professionell strids & överlevnadskniv
En super professionell stridskniv i bajonett modell från tyska märket Herbertz. Kniven har ett stort antal användningsområde, exempel jakt, friluftsliv, för samlare, militärer och yrkessoldater, självförsvar mm.

Knivens klinga är silver matt i färgen och sylvass, på baksidan av bladet finns en sågtandad rygg för att såga med.

Överlevnadsmaterial i skaftet
Knivens skaft är av slitstarkt stål och greppvänligt, toppen på skaftet kan skruvas av och inuti finns överlevnads material som b.l.a. fiskeredskap och tändstickor. Skaftet kan också förses med parerstänger som skyddar handen för stick och slag. Dessa kan skruvas av och på vid behov. Dessa förvaras i slidan.

Stabil slida
Knivens slida är mycket professionell och gjord av slitstark nylon och hårdplast. Knäpps enkelt fast i bältet. Kniven säkras i slidan med en knäppanordning. I slidan finns också en kompass som enkelt kan tas fram.

Tekniska data
Klingans längd är 19,5 cm.
Hela kniven är 32 cm lång.
Tillverkad av slitstarkt och massivt rostfritt stål.
Kniven har utttag för att kunna användas som bajonett.

   
RAMBO II: SYLVESTER STALLONE SIGNATURE EDITION Kniv

Samlarkniven för alla fans av samlarknivar och RAMBO filmerna, Rambo II Sylvester Stallone Signature Edition Kniv! Läs mer här.

   

Till första sidan. Klicka här.

 
2007 fritid-jakt-butik.se • ProdukterWebbutikenNyheterLänkarOss/kontakt